Tahtaköprü İlkokulu


Vizyon: OKULUMUZUN VİZYONU: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: 012 yılında Kavak ilçesinde yapılan okuma yarışmasında okulumuz 6.sınıf öğrencisi Ahmet Kaya Vezirköprü birincisi Samsun il üçüncüsü olmuştur. Yine 2012 yılında Vezirköprü´de yapılan yetenek yarışmasında okulumuz 7.sınıf öğrencileri ilçe birincisi olmuştur.2013 yılında şimdiki ismiyle TEOG sınavında Mustafa BEKDEMİR ilçe birincisi olmuştur.

Saatler: 08:30-14:30
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 362 695 00 04

Belgegeçer - (362) 695 0004

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://tahtakopruio.meb.k12.tr

Adres - TAHTAKÖPRÜ MAH. MERKEZ30 SK. NO 29 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

Öğretmen :12
Öğrenci :181
Derslik :10
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :140
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM UYGULANMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - TAHTAKÖPRÜ KÖYÜ MERKEZ SOKAK. VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

Adres - TAHTAKÖPRÜ MAH. MERKEZ30 SK. NO 29 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

Ulaşım Okulumuz öğretmenlerinden bir kısmı köyde ikamet ederken , bir kısmı servis ile ilçe merkezine gidip gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK: 173 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 53 km